Skip to main content
                                                                                            

Amsterdam Dynamics Hockey

0.0/5 Waardering (0 beoordelingen)
Amsterdam Dynamics is een jonge hockeyclub uit Amsterdam-Zuidoost. Wij bieden (urban) hockey in actieve 6 tegen 6 wedstrijdvorm en doen met jeugdteams mee in de KNHB hockeycompetitie. We zijn gestart als sportbuurtclub op Cruyff Courts en op ons veld in het Bijlmersportpark. Nu willen we deze sport in Amsterdam naar een next level brengen. Dit doen we juist in een stadsdeel waar heel veel hockeytalent aanwezig is, maar een hockeyclub nog ontbreekt.

Om 4- en 5-jarigen alvast op een leuke en natuurlijke manier kennis te laten maken met sportief bewegen is er Funkey Hockey bij Amsterdam Dynamics. De trainingen omvatten grondvormen van bewegen, loopspelletjes, balvaardigheid en een basisvorm van hockey. Van beweegvaardig naar hockeyvaardig. Tijdens de lessen komen de kinderen in aanraking met een variƫteit aan grondvormen van bewegen, die aansluiten bij het natuurlijke bewegingsgedrag van oudste kleuters. Op die manier leren ze op een leuke en veilige manier omgaan met sportief bewegen. In elke les komt een hockeygerelateerde oefening voor. Het doel is sportief samen spelen, leuke oefeningen doen en met enthousiasme, lekker buiten bezig zijn. Funkey is natuurlijk vooral fun!

Vanaf 6 jaar kan je ook komen trainen!. Je traint 3 x gratis mee en dan kan je beslissen om lid te worden en zelfs competitie te spelen in een hockeyteam! Kijk voor trainingstijden per leeftijdscategorie op de website https://amsterdamdynamics.nl/trainingsschema/

Adres

  • Straat: Karspeldreef 501
  • Postcode: 1102 BX
  • Stad: Amsterdam

Contact

Area of Operations

Sport

Plaats een reactie

U plaatst een reactie als gast