Skip to main content
                                                                                            

Bijlmer klassiek on tour 28-08

Mooie klassieke muziek in een cross-over van topmusici en spoken word artist Sydney Lowell in een nieuw programma- exclusief in Zuidoost.
Al tien jaar organiseren de musici van het Koninklijk Concertgebouworkest onder leiding van Michael Gieler samen met het Bijlmer Parktheater Bijlmer Klassiek. Prachtige concerten waar klassieke muziek in een verrassende cross-over met verschillende kunstdisciplines wordt gebracht. Een onvergetelijke beleving.

Op 28 augustus start de gratis concerttour, van 8 concerten, door verschillende plekken in Amsterdam-Zuidoost, van Driemond tot Amstel III, om zo, tot en mei 2021, meer bewoners te kunnen laten genieten van klassieke muziek met een Bijlmer twist. Het CEC Café in Ganzenhoef is de plek waar het eerste concert zal gaan plaatsvinden. In samenwerking met Zuidoost spoken word artist Sydney Lowell, bekend van “We the people”, brengt Bijlmer Klassiek het concert “From my life – Een blik naar binnen in woord en muziek” op de mysterieuze en emotionele tonen van Beethoven en Smetana.

Aanvang om 20.00 uur. CEC Amsterdam

Bijlmerdreef 1289, 1103TV Amsterdam

Wilt u de unieke concerten van Bijlmer Klassiek bijwonen? RESERVEER hier dan tijdig een GRATIS kaartje op EVENBRITE