finale 50 jaar bijlmer

Finale 50 jaar Bijlmer 24 en 25-11

Een heel weekend lekker dansen, eten, drinken, genieten om het jubileumjaar van 50 jaar Bijlmer groots af te sluiten. Op vele plekken in zuidoost voor jong en oud!

Zaterdag 24 november
12.00 - 24.00 uur Bijlmer danst, lekker dansen op live muziek en leuke DJ's. Om 24.00 uur giga lasershow en dat allemaal in een tent die speciaal dit weekend neergezet wordt op het Anton de Komplein. 

13.00 - 19.00 uur Voetjes van de Vloer, We gaan de boel lekker op z'n kop zetten op de begane grond van het stadsdeelkantoor. Dansworkshops, voorstellingen.

19.00 - 24.00 uur Bijlmer Groove
Ook in No Limit gaan de voetjes van de vloer op de klanken van de G-Buurt, met diverse optredens. Aanmelden via https://www.facebook.com/events/2483652128528067/

12.00 - 24.00 uur FUTURUM by SMIB/TNO, een kijkje naar de toekomst door de ogen van jonge kunstenaars. Speciaal voor hen zetten we nog een tent op! Naast het zwembad. Kun je mooi combineren met een bezoekje aan Voetjes van de Vloer en Bijlmer danst.

14.30 - 18.30 uur Gratis discozwemmen voor kids, Bijlmer Sport Centrum
Om de hoek van de tenten en al het gedans, kun je ook discozwemmen op de hits van 50 jaar Bijlmer, hoe leuk is dat! Kun je daarna weer naar je ouders in de danstent om wat te gaan eten.

Zondag 25 november
Eet en geniet je kater weg in World of Food waar de hele dag muziek is, en eten natuurlijk. Food en Music 11.00 - 21.00 uur.

Kom naar Brasa Fiesta in AFAS, met een speciaal kinderprogramma, springkussen Tur-G, Aliyah, Skitta, The Fletchers, Shaggy, springkussen, ballenbak, selfie-corner en meer Fun. En uiteraard is er ook voor volwassen kinderen heel veel te doen. Optredens, eten drinken. FEEST dus!! Meer info, tijden en tickets via www.Brasafiesta.nl 

De eerste bewoners van de Bijlmer lunchen vandaag dag met elkaar om het jubileumjaar af te sluiten en herinneringen op te halen in het Bijlmermuseum. 

Voor degene lekker willen lachen hebben we in het Bijlmerparktheater een middag met NUUWS door Jeffrey Spalburg. Zijn show wordt op veler verzoek herhaald en heeft als thema: natuurlijk de Bijlmer! Aansluitend vindt een boekpresentatie plaats van ZO! Zijn wij. 
En voor de denkers en liefhebbers van wat serieuzere kost is er als afsluiting een debat met de titel Show us the Future. Kun je daarvoor mooi nog even langs Futurum om alvast wat inspiratie op te doen. 

Op zaterdag en zondag is er ook een kunstroute door de Bijlmerpoort en Bijlmer door de Lens staat er ook nog!