Sinterklaas voor Iedereen

Sinterklaas voor Iedereen 01-12

Sinterklaas voor Iedereen is een bewoners-initiatief in Amsterdam Zuidoost, die kinderen uit minderbedeelde gezinnen een fijne Sinterklaas-beleving wil bezorgen.

Ons doel is het organiseren van een feest waarbij naast de komst van Sinterklaas er activiteiten zijn voor kinderen, rekening houdend met de verschillende leeftijdsgroepen. De kinderen krijgen een warme maaltijd. Wij streven er naar om de kinderen die aanwezig zijn op het feest aan het einde van de dag een verrassing mee te geven zodat ook zij hun schoen kunnen zetten of pakjesavond kunnen vieren.

Om het sinterklaasfeest van ieder kind te laten zijn, kiezen wij ervoor dat Sinterklaas wordt vergezeld door regenboogpieten en niet door zwarte pieten. Ook in de aankleding van de dag en in de attributen die wij gebruiken trekken wij dit door.

De nieuwe burgemeester van Amsterdam, Femke Halsema, heeft toegezegd dit jaar te komen kijken.

Belangrijk
Ouders en verzorgers brengen hun kinderen bij aanvang naar het Sinterklaasfeest en komen hen ook na afloop weer ophalen. Ouders en verzorgers mogen onder geen beding aanwezig zijn op het feest. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de spullen van uw kinderen. Gemakkelijke kleding op die dag is een pre!

Zaterdag 1 december van 12.00 tot 16.00 uur, buurthuis Holendrecht, Holendrechtplein.

Inschrijven
BuurtHuis Holendrecht
Woensdag 7 & 14 november 09.00-12.00.

BuurtHuis Bonte Kraai
Donderdag 8 & 15 november 12.00-14.30.
Vrijdag 9 & 16 november 09.00-11.00.