Pop-up Kunstkerstmarkt

Pop-up Kunstkerstmarkt 15-12

Een verrassende expositie van nieuw aangekocht werk voor de Kunstuitleen. Fris, kleurrijk en actueel. Durf eens wat nieuws in je woonkamer, je hal, of op je werkplek en neem vandaag nog een van onze laatste aanwinsten mee.
Een verkoopexpositie van kleine kunstobjecten zoals je deze in onze CBKadoshop aantreft. Uniek keramiek, glas, exclusieve sieraden, design tassen en nog veel meer. Alles te verleidelijk om niet aan te schaffen!
Wees getuige van de lancering van: “De Boekenhoek”. Een kleine maar fijne selectie van unieke kunstboeken van o.a. Brian Elstak en Esther Duysker, Michael Tedja, RaQuel van Haver, René Tosari .
Onze bestseller Ridders in de Bijlmer is nog steeds te koop. Nu met een speciale kerstaanbieding van € 24,95 voor € 19,95 .
13.45 uur tot 14.45 uur: portret door Maartje Jaquet
Laat je portret tekenen door een van de meest talentvolle en spraakmakende kunstenaars van dit moment. Maartje Jaquet schetst op haar eigenzinnige wijze een treffend portret van jou of je metgezel. Neem het mee naar huis voor slechts € 10,-- en steun hiermee de activiteiten van het CBK Zuidoost.
15.00 uur Officieel Openingsmoment van de Nieuwe aanwinstententoonstelling, waarna de Happy Hours aanbreken en we de traditionele glühwein schenken.
Alles onder de begeleiding van de bezielende en sexy muziek van PrisciLamusica, Acoustic jazz en latin. Misschien maak je nog een dansje tussen de kunstwerken :-)

Pop-up Kunstkerstmarkt New Style
Zaterdag 15 december 2018
Gratis toegang van 10.00 tot 18.00 uur

Anton de Komplein 120 
1102 DR Amsterdam