Joris’ Kerstboomdiners bij Resto VanHarte 18 en 19-12

 Kerst vier je samen bij Resto VanHarte, ook op eerste en tweede kerstdag 
Sociaal buurtrestaurant Resto VanHarte en KRO NCRV organiseren dit jaar in heel Amsterdam Joris’ Kerstboomdiners. Ook op eerste en tweede kerstdag kunnen Amsterdammers aanschuiven bij een sfeervol kerstdiner met buurtgenoten. Deze kerst nodigt Resto VanHarte mensen ook uit om de stichting te steunen. Bestel het Resto VanHarte kersthartje op http://webshop.restovanharte.nl/ en draag financieel bij aan de diners van Resto VanHarte.

 Kom langs en schuif gezellig aan

Met kerst pakken Resto VanHarte en KRO NCRV uit met extra lekker eten, een feestelijk gedekte tafel, live muziek en kerstversiering waaronder de Joris’ kerstboomballen.Alle gasten krijgen de mogelijkheid om een tekst of een foto van een dierbare te plaatsen in de speciaal hiervoor ontworpen Joris kerstbal en deze op te hangen in de kerstboom. Er is ook een cadeautjesruil, alle gasten worden uitgenodigd een ingepakt cadeautje mee te nemen en mee te doen aan het spel. In Amsterdam vinden er een kerstdiners plaats op de volgende data en locaties:

  • ·Grand Café Genieten (Amsterdam Oost) op Oranje-Vrijstaatplein 2 op 18 december van 17.30 tot 20. 30 uur en op 25 december (eerste kerstdag) van 15.30 tot 19.30 uur. Bijdrage is tien euro inclusief drankjes. Met Stadspas is de prijs vijf euro.
  • ·Flevopoort (Amsterdam Oost) op Kramatplantsoen 101 op 20 december van 17.30 tot 20.30 uur en op 26 december (tweede kerstdag) om 15.30 uur tot 19.30 uur. Bijdrage is tien euro inclusief drankjes. Met Stadspas is de prijs vijf euro.
  • ·Grubbehoeve (Zuidoost) in het BijlmerMuseum op Grubbehoeve 398 op 19 december van 17.30 tot 20.30 uur. Bijdrage is tien euro inclusief drankjes. Met Stadspas is de prijs vijf euro.
  • ·Holendrecht (Zuidoost) in buurtcentrum Holendrecht op Holendrechtplein 38 op 18 december van 17.30 tot 20. 30 uur. Bijdrage is tien euro inclusief drankjes. Met Stadspas is de prijs vijf euro.
  • ·Calvijn College (Amsterdam-West) op Pieter Calandlaan 3 op 17 december van 17.30 tot 20.30 uur. Bijdrage is tien euro inclusief een drankje. Met Stadspas is de prijs zeven euro.
  • ·Buurthuis de Meeuw (Amsterdam-Noord) op Motorwal 300 op 19 december van 17.30 uur tot 20.30 uur. Bijdrage is zeven euro inclusief een drankje. Met Stadspas is de prijs vijf euro.

Iedereen is welkom 
Iedereen is van harte welkom tijdens de Joris’ Kerstboomdiners. Reserveren kan via www.restovanharte.nl (gratis) of bel 0900 900 3030 (35 ct/gesprek). Wees er snel bij, want er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Ook kinderen zijn van harte welkom. Zij betalen gereduceerd tarief. 

Schenk een ander een hartverwarmend diner met buurtgenoten

Deze kerst nodigt Resto VanHarte Amsterdammers uit om anderen een hartverwarmend diner met buurtgenoten te schenken. Dit kan middels de aanschaf van het Resto VanHarte kersthartje. De hartjes kosten zeven euro per stuk, de gemiddelde prijs van een diner in de buurtrestaurants van Resto VanHarte, en zijn gemaakt door mensen met een beperking van Atelier Uit De Kunst. Met de aanschaf van het Resto VanHarte kersthartje draag je financieel bij aan de diners van Resto VanHarte. Resto VanHarte biedt mensen met weinig sociale contacten de kans om weer mee te doen. Steun ons! Ga naar de webshop en bestel nu uw kersthartje(s).