eten_verbindt_gezonde_catering Gezonde catering en masterclass met Ramon Beuk

Gezonde catering en masterclass met Ramon Beuk

Het caterings aanbod in Amsterdam Zuidoost is divers en heeft onder andere Caribische, Surinaamse en Ghanese invloeden. Het project 'Gezond Caterings Aanbod' is bedoeld om de cateraars te informeren, stimuleren en met elkaar in dialoog gaan over een bewuster gezonder caterings aanbod. In november hebben de deelnemende cateraars een dialoog-avond en volgen ze een masterclass gegeven door de beroemde chef-kok Ramon Beuk.
 
Doelgroep
Het project is bedoeld voor cateraars uit Amsterdam Zuidoost en omgeving die zich willen professionaliseren in gezond caterings aanbod. Samen wordt er gewerkt aan een gezonder cateringaanbod. 
 
Wanneer
De werving start in september en duurt 3 maanden; meld je op tijd aan, het aantal plekken is beperkt. Het project start in november met een masterclass die gegeven wordt door de bekende TV chef-kok Ramon Beuk
 
Aanmelden
Aanmelden is gratis. Voor meer informatie en/of aanmelden voor dit project gaat u naar: https://www.zozzpplatform.nl/gca/ of kunt u contact opnemen met de projectleider Claudelle Frijmersum-Sabajo op 06-52159929.