DanceConnectsCommunity_ZUIDOOST_FotografieKimDoeleman Dance connects community in Zuidoost

Dance connects community in Zuidoost

Zuidoost, het stadsdeel waar meer dan 10.000 mensen van 60 jaar en ouder wonen, werken en leven. Het stadsdeel dat altijd net een beetje buiten de stad lijkt te vallen. Zuidoost is ook de plek waar van alles mogelijk is, het is een gebied waar mensen in rust kunnen wandelen in de natuur, maar zich ook op kunst, cultuur en evenementen kunnen storten.

Dance Connects Community brengt mensen van alle leeftijden in contact met dans, de buurt en met elkaar en is sinds 2017 ook actief in Zuidoost. We hebben hier een goede samenwerking met Programmabureau Amsterdam Zuidoost (PBAZO), dat vrijwilligers en professionals faciliteert om activiteiten te organiseren voor bewoners van Amsterdam Zuidoost.

En dat is wat we doen! Tot het eind van het jaar hebben we de volgende activiteiten: we geven van 28 oktober t/m 12 december Moderne Dans 60+ in Buurthuis Holendrecht en in NoLimit op maandag en donderdag. We geven op 24 oktober een gratis dansworkshop tijdens de Gezondheidsmarkt in Bijlmer Oost. En we komen op 13 december met CLUB DANS naar Restaurant Elixer in Zuidoost.

MODERNE DANS 60+

Moderne dans 60+ bij Dance Connects is beweging op verschillende muziekstijlen. Het is actief bezig zijn en leuke nieuwe mensen ontmoeten. De danslessen worden gegeven door professionele en enthousiaste dansdocenten. Zij kijken naar wat je kunt, niet naar wat je niet kunt. Met of zonder ervaring, met of zonder fysieke beperking, iedereen kan meedoen.

7 LESSEN VOOR DE PRIJS VAN 5

Als je na de Herfstvakantie komt dansen op een van onze locaties in Zuidoost, dan kun je een 5-lessenkaart kopen en daarmee tot het eind van het seizoen bij ons dansen. Dat zijn 7 lessen voor de prijs van 5! De tarieven voor deze speciale 5 lessenkaart + 2 gratis lessen zijn: Stadspas groene stip €20 / Stadspas blauwe ruit €50 / Regulier €65 / De lessen zijn gratis als je een Voedselbankpas hebt.

AGENDA

Moderne Dans 60+

Van 28 oktober t/m 9 december

Elke maandag van 10.00 tot 11.30 uur

Buurthuis Holendrecht / Holendrechtplein 38 / 1106 LP Amsterdam

Moderne Dans 60+

Van 31 oktober t/m 12 december

Elke donderdag van 10.00 tot 11.30 uur

NoLimit / Geldershoofd 80 / 1103 BG Amsterdam

Gezondheidsmarkt / Gratis dansworkshop

Donderdag 24 oktober

14.30 uur

NoLimit / Geldershoofd 80 / 1103 BG Amsterdam

CLUB DANS met DJ Socrates

Gratis dansavond voor oud en jong en alles er tussenin.

Vrijdag 13 december

20.00 - 22.00 uur

Restaurant Elixer / Egeldonk 50 / 1103 AK Amsterdam

Aanmelden Moderne Dans 60+ op

Meer informatie www.danceconnects.nl en volg ons op Facebook om op de hoogte te blijven van al onze activiteiten https://www.facebook.com/danceconnects.nl/