10_nov._African_Diaspora_Performing_Arts_Festival_Campagne-19__Les_Adu_2018 African Diaspora Performing Arts festival 10-11

African Diaspora Performing Arts festival 10-11

Afro Caribische Muziekshowcase - Untold

Untold organiseert op 8, 9 en 10 november de tweede editie van het African Diaspora Performing Arts Festival. Een multidisciplinair festival vol muziek, dans en vibes waarbij Afrikaanse kunstvormen centraal staan.

12.00-15.00 uur Drumworkshops in verschillende studio’s. Entree is gratis.
16.00-17.00 uur Muziekshowcase

Untold organiseert op 8, 9 en 10 november 2019 de 2e editie van het African Diaspora Performing Arts Festival. Een interdisciplinair festival waarbij Afrikaanse kunstvormen centraal staan. Op dit festival zijn internationale uitwisselingsprogramma’s een belangrijk en vast onderdeel van het aanbod van Untold.

Naast de reguliere cursussen, activiteiten en optredens, organiseert Untold dit gecentraliseerde festival om de aandacht voor en kennisverbreding omtrent podiumkunsten uit de Afrikaanse Diaspora aan hun publiek te bieden. Door optredens te verbinden aan onderwijsmogelijkheden en uitwisselingen met experts hoopt Untold hun vaste publiek te verrijken en een nieuw publiek te werven. Door dit evenement jaarlijks aan te bieden hoopt Untold kennisverrijking omtrent Afrikaanse Diaspora podiumkunst vanzelfsprekend te maken. 

Zo 10 november 2019

Aanvang: 16:00 uur
Genre: Festival                                                                                                                                                      
Tickets: €5,00                                                                                                                                                  
Drumworkshop is gratis exclusief drankje