Inloopbijeenkomst Nelson Mandelapark 10-12

 

 Tijdens de inloopbijeenkomst van 10 december laten we het nieuwe plan zien voor nieuwe woningen aan de oostrand van het Nelson Mandelapark.

Aan de oostrand van het Nelson Mandelapark bouwen we vanaf 2024 nieuwe woningen en voorzieningen. Ook maken we het bestaande park beter en mooier. Hiervoor hebben we een nieuwe versie van het plan gemaakt. Dat laten we graag aan u zien tijdens de inloopbijeenkomst. We zijn benieuwd wat u van de nieuwe versie van het plan vindt.

Bekijk het nieuwe plan

U kunt komen wanneer u wilt. U hoeft zich niet vooraf aan te melden.

  • Dinsdag 10 december
  • Van 16.00 tot 20.00 uur
  • Kantine Bijlmer Sportpark, Karspeldreef 501

Nieuwe versie plan

Het plan voor de woningen, de voorzieningen en het park maken we samen met buurtbewoners en mensen die het park gebruiken. We vroegen u daarom eerder waar we aan moeten denken bij het maken van het plan. Al die wensen en zorgen schreven we op. Die gebruikten we om een nieuwe versie van het plan te maken. Dit is nog niet de uiteindelijke versie van het plan. We willen graag horen wat u er nu van vindt.

Keuzes maken

We hebben geprobeerd zoveel mogelijk idee├źn op te nemen in de nieuwe versie van het plan, maar dat lukt helaas niet voor alles. We moeten keuzes maken. Welke keuzes dat zijn, ziet u op de inloopbijeenkomst op 10 december.

Contact

Wilt u meer informatie of heeft u vragen? Neem dan contact met ons op via:

  • 06 1046 8274 (Frank Speerstra)

Zie ook