Zomersalon Royaal inschrijving open

In deze crisistijd van Corona, ben jij misschien ook wel bezig met de vraag: hoe ziet de toekomst er nu uit? Dit is ook het thema van onze eerstvolgende tentoonstelling: ZomerSalon Royaal. Vooralsnog gaat deze door op donderdag 2 juli a.s. In deze tijd waarbij we in onzekerheid leven, maar ook in verbinding met elkaar meeleven, nodigen we jou uit om samen met ons een positief geluid af te geven. Hoe zie jij de toekomst? Dit wordt een bijzondere editie van ZomerSalon Royaal.


Voor wie?
Aan ZomerSalon Royaal kan iedereen meedoen: ervaren en minder ervaren beeldende kunstenaars in alle mogelijke beeldende disciplines.


Wat is ZomerSalon Royaal?
ZomerSalon Royaal is de zomertentoonstelling van CBK Zuidoost. Deze tentoonstelling opent op donderdag 2 juli en is te zien tot en met 22 augustus.

Nu heel veel kunst- en culturele activiteiten zijn uitgesteld of afgelast, biedt deelname aan onze zomerexpositie beeldend kunstenaars de kans om hun werk toch presenteren aan het publiek.


Randvoorwaarden
Om mee te kunnen doen aan ZomerSalon Royaal zijn er enkele randvoorwaarden:
1. het werk moet passen bij het thema ‘De Toekomst’
2. het werk moet zijn gemaakt in 2019 of 2020

Om de kunstenaars een handje te helpen in deze tijd van inkomstenderving, willen deze keer het verkoopaspect extra promoten!


Waarom ZomerSalon Royaal wellicht interessant is voor jou:

  • Je werk wordt tentoongesteld bij CBK Zuidoost
  • Het werk en de maker krijgen ‘exposure’
  • Het werk kan eventueel worden aangekocht voor onze kunstuitleen
  • Ook bezoekers van de expo kunnen jouw werk kopen
  • De winnende werken zijn tijdens de editie in 2021 vergroot te zien in de frames op de gevel van het Bijlmer Sportcentrum tegenover CBK Zuidoost


Waar meld je je aan?
Voor meer informatie over ZomerSalon Royaal  kun je terecht op de website van CBK Zuidoost: www.cbkzuidoost.nl/zomersalonroyaal

Hier vind je ook het aanmeldformulier waar je je werk kunt uploaden. Aanmelden kan tot 1 juni a.s.
Heb je specifieke vragen? Stuur dan even een mailtje naar collega Delano Mac Andrew: 

Doe je mee?