Stickers voor liften en andere openbare plekken

De voor Amsterdam Zuidoost zo kenmerkende flats zijn een bron van infectie voor het Corona-virus. Toegangsdeuren worden door velen geopend. De liften zijn vaak klein en de liftknoppen worden door velen aangeraakt

Dit zette bewonerscollectief Hart voor de K-buurt er toe aan om stickers te maken om mensen op het gevaar te wijzen. Gister zijn in twee uur tijd de stickers door vrijwilligers in alle grote flats geplakt: Kikkenstein, Kruitberg, Kleiburg, Kouwenoord, Klieverink, Kempering, Kralenbeek, Blok AB, de Kameleon, Say Haey en de Kekeraars. Bij alle toegangsdeuren, liftknoppen, etc. Ook de pinautomaten in de buurt en vele deuren van winkeliers hebben nu stickers.

We hebben ook extra stickervellen besteld. Wie ook in een grote flat woont en wil stickeren kan deze overdag afhalen bij Hart voor de K-buurt, Klieverink 73, 1104 KD Amsterdam. Dat is schuin tegenover de uitgang van Metrostation Kraaiennest, op waar vroeger de binnenstraat was. Een appje vooraf naar Hart voor de K-buurt op 0615.386.549 wordt op prijs gesteld.

SamenSterk ❤ SamenKbuurt