voedsel tassen uit Holendrecht

3 weken zijn ze al bezig, Leila, Maureen en vaak ook Randy. Samen maken ze tassen met eten voor mensen die het tijdens deze Corona crisis niet breed hebben. Dit zijn de 'armlastigen uit de buurt, chronisch zieken, mensen die ontslagen zijn, ongedocumenteerden, mensen met kleine baantjes, 0 uren contracten, senioren, of de schoonmaakster in privĂ© huizen die ook geen werk meer heeft'. 

Via het eigen netwerk worden mensen gemeld, wanneer ze een tas kunnen komen halen bellen zij de mensen en dan kunnen ze komen. Het voedsel wordt gedoneerd door bedrijven, winkels, geld wordt ook gegeven door particulieren kortom er is sprake van mooie solidariteit. Mensen komen ook donaties in natura langsbrengen bij Jippie Makandra in Holendrecht. 

Natuurlijk is er altijd nood en blijft er eten en geld nodig. Maar ook bijvoorbeeld tassen, waar de mensen hun spullen in mee kunnen nemen. Nu worden er plastic tasjes gekocht maar dat is natuurlijk jammer. Dus als er nog iemand is die de nodige tassen kan leveren daar is men dan heel blij mee. 

Wilt u zelf bijdragen dit kan via dit betaalverzoek