Zomersalon tentoonstelling van Kunst uit Zuidoost

Ruim zeventig werken zijn dit jaar ingebracht door gevestigde namen als Maartje Jacquet (die vanaf 24 juni exposeert in de Open Space op Heesterveld), Joep van der Bijl, Tamar RosenblattHamid El Kanbouhi en Peter van den Akker, en door hobbyisten die hun passie heel serieus nemen.Schilderijen, installaties, collages en foto’s staan en hangen in de ruimte, te wachten op het oordeel van zowel een vakjury als het publiek, die stemmen op het beste werk. Het werk van de winnaars wordt professioneel gefotografeerd en op canvas gedrukt, waarna het een heel jaar te zien is op de wand van Sportcentrum de Bijlmer op het Anton de Komplein, tegenover CBK Zuidoost.

De ZomerSalon Royaal wordt jaarlijks georganiseerd door CBK Zuidoost om kunstenaars en amateurs een platform te bieden voor hun kunst, de buurt te betrekken bij het centrum, onderlinge connecties te smeden en te versterken en nieuw talent te ontdekken. Aan de ZomerSalon kan iedereen meedoen.

De tentoonstelling begon onder de naam Mijn Kunst - onder eerdere deelnemers zijn kunstenaars te vinden als Carmen Shabracq, van wie CBK Zuidoost na een tentoonstelling aankocht en die inmiddels een gevestigde naam is. 
 
De expositie duurt tot en met 20 augustus en is te zien tijdens de openingsuren van het CBK Zuidoost: dinsdag tot en met vrijdag van 11 tot 17 uur en op zaterdag van 10 tot 17 uur. De toegang is gratis.