Maak kennis met de Bijlmerexperience

Op Reis
De Bijlmerexperience neemt u mee op reis door de Amsterdamse Bijlmermeer. Wij dompelen u onder in de wijk.
Wij leven hier met 140 verschillende nationaliteiten, ieder met zijn eigen “roots”. Deze roots zien we terug op de straat, in de verenigingen, in het eten, de markten, het geloof, kortom de hele wereld om de hoek.
Wij nemen u mee aan de hand van een door u zelf samengesteld programma. Dit programma laat u kennismaken met verschillende culturen, de groene Bijlmer, de oude Bijlmer. Een moskee of tempelbezoek behoort tot de mogelijkheden, of traditionele Surinaamse hoofddoeken vouwen met uitleg over de betekenis achter de wijze van vouwen.
Eten is een niet te missen onderdeel in de wijk, altijd en overal is er eten. Een workshops Surinaams koken onder leiding van een deskundige en enthousiaste organiseren we graag, uiteraard eet u gezamenlijk de maaltijd op.
Afrikaanse Djembe is een van de andere succesnummers tijdens de expierence. 
We verzorgen de rondleiding lopend of op de fiets. Eventuele andere vervoermiddelen zoals een Segway kan ook, reken wel op een behoorlijk budget dan.

Voor een uitgebreide beschrijving van alle mogelijkheden zie hier Thematisch of Workshops. Hier kunt u door onze brochure bladeren

kortom, niets is te gek, alles is mogelijk, mail ons De Bijlmerexperience.