Skip to main content
                                                                                            

Resto van Harte breidt uit in Zuidoost

Amsterdammers ontmoeten elkaar aan tafel in ZuidOost

Sociaal buurtrestaurant Resto VanHarte opent nieuwe pop-up locatie en breidt aantal avonden in ZuidOost uit

10 november 2023 - Sociaal buurtrestaurant Resto VanHarte start in december met extra buurtdiners in Amsterdam ZuidOost. Vanaf vrijdag 15 december zijn er vier pop-up diners in de nieuwe Resto VanHarte locatie buurthuis Gein op Wisseloord 83. En vanaf 12 januari 2024 is er elke tweede vrijdag van de maand een extra avond in de Resto VanHarte locatie buurtcentrum Holendrecht op Holendrechtplein 38. Aanmelden voor de diners kan via www.restovanharte.nl.

Resto VanHarte biedt de extra buurtdiners aan omdat er veel vraag is naar ontmoetingsplekken in ZuidOost. Sanne Doedens, Restomanager Amsterdam: “We zijn heel blij dat we deze extra avonden kunnen aanbieden. Onze Resto-avonden zitten altijd vol. En we willen geen nee verkopen. Het is dus geweldig dat we met deze extra avonden meer mensen een gezellig avondje uit kunnen bieden. Iedereen is van harte welkom om aan te schuiven bij de diners. Het maakt niet uit of je alleen komt of samen of je jong bent of oud.”

 Gezellig avondje uit bij Resto VanHarte

Eten bij Resto VanHarte is een gezellig avondje uit en een leuke manier om nieuwe mensen te leren kennen in de buurt. De bijdrage voor het diner is zeven euro. Met stadspas groene stip is het vier euro en 1+1 gratis in 2023. Kinderen tot en met twaalf jaar betalen de helft. Reserveren is verplicht en kan via www.restovanharte.nl of telefonisch via 900 900 30 30 op maandag t/m vrijdag tussen 9.00 en 12.30 uur.

Over Resto VanHarte 

Resto VanHarte brengt mensen bij elkaar. Iedereen kan zich op een bepaald moment in zijn, haar of hun leven eenzaam voelen. Dan is het fijn om een plek in de buurt te hebben waar je nieuwe mensen kan ontmoeten. Bij Resto VanHarte geniet je samen met buurtgenoten van een lekker, gezond en vers driegangendiner voor maximaal acht euro. Bereid en geserveerd door vrijwilligers uit de buurt. Iedereen is welkom om gezellig aan te schuiven